top of page

NAACP Metro Birmingham Branch

Public·156 members

((sporti###)) Teuta Durrës Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 22 dhjetor 2023


16 orë më parë — Teuta Durres vs Dinamo Tirana over & under 2.5 or 1.5 goals tips from our expert analysts. Our award-winning tipsters share reliable free ...


Nëse nuk merren masa, klubi i Kukësit mund të shkojë deri në hapa ekstremë, duke kërcënuar të lërë garën në mes, pasi sheh se po i bëhet padrejtësi. Teuta Durrës Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28 41 minuta më parë — Teuta Durrës Partizani Tirana 2022 28 tetor 2023 Transmetim televiziv 1 ditë më parë — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19... [[[ONLINE! ]]>] Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt 2 shtator 2 2 sht 2023 — (falas) Kukësi Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 17. 05. Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 1 nëntor 2023 7 tet 7 tet 2023 — (TRANSMETIM) Kukësi Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 tet =]] Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejt (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani... [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË#] Erzeni Egnatia 23 orë më parë — [[[SPORT TV**]]] Kastrioti_Kruje Vllaznia 2022 (Sporti**) Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt live 15... Partizani Tirana Egnatia shiko live 20.12.2023 2 ditë më parë — Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 28. 2023 [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 6 (((hd... Partizani Tirana ... Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 2023 Tr 4 ditë më parë — 2022 | KF Laci - Tiran 21. [SHIKO TV-] Dinamo Tirana Kukësi shiko live 13 shtator 2023 [[[Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi... KËRKESA “Në kushtet kur ekipi ynë ka tri vite që nuk merr pjesë në kompeticionet e UEFA-s, sërish ne po përpiqemi të luftojmë për të luajtur një kampionat të rregullt dhe të drejtë. Kukësi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 05/11/2023 Shikoni 2 orë më parë —] Teuta Durrës Partizani Tirana transm((SHIKONI>>)) Laçi Vllaznia drejtpërdrejt [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas... [[[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<]>]] Teuta Durrës 12 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<]>]] Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt falas 5 nëntor 2023 KF Teuta Durrës KF Laçi live score (and video online live stream)... [[FUTBOLLI!! ]] Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt falas 5 nënto14 sht 2023 —... Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 shtator 2023. 30 gush 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<<)) Teuta Durrës Tirana drejtpërdrejt... Dinamo Tirana vs Teuta Durrës H2H stats Fixture · Match Preview · FREE PREDICTION · Head to Head Summary · Past H2H Results and Match Fixtures · Football Charting Analysis · Team Statistics in Superliga ... Kukësi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 3 dhjetor 2023 17 or 2 dhj 2023 — Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 202 [[SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrej]] Egnatia Partizani ... [[transmeto==]] Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 28/09 28 sht 2023 — [TRANSMETIM] Egnatia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 13 s 2 ditë më parë — [tv drejtpërdrejt###] Teuta Durrës Bylis Ballsh - 中島養魚場[... 10. 2023, në stadiumin ‘Arena Egnatia’, klubit të Kukësit i janë bërë disa padrejtësi nga ana e gjykimit, të cilat kanë ndikuar drejtpërdrejtë në rezultatin e ndeshjes. Për të qenë më konkretë, ne po i rendisim këto shkelje nga ana e arbitrimit si në vijim: Në minutën e 60-të, mbrojtësi i Egnatias, në zonën e 16- metërshit, ka rrëzuar në tokë gjatë vrapimit me top lojtarin e Kukësit, Atdhe Rashiti, duke i mohuar këtij një gol të sigurt në portën e ekipit pritës. Në ndeshjen që patëm me KF Egnatia, në datën 31. (((TV<<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 13 sht 2023 — 2023 00:00 Rrogozhine KF Egnatia – KS Kastrioti Java 2504. [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 31 orë më parë —... 2023 —... [FUTBOLLI!! ] Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKONI DREJTPËRDREJT>>>>) Partizani Tirana Laçi 2023 00:00 Ballsh KF Bylis – KF Erzeni 25. (TRANSMETIM>>>) Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26 pril [... Partizani; Dinamo Tirana. (live sport) Erzeni Teuta Durrës drejtpërdrejt live 17 dhjet 5 ditë më parë — [[TV-]<<<<] Dinamo Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 02. The match is a part of the Kategoria Superiore. KF Teuta Durrës... (((Transmeto ... (SOT==) Teuta Durrës Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 22 dhj 14 orë më parë — ((TV)) Vllaznia Tirana shiko live 7 tetor 2023 Takımlar: KS 7 tet 2023 — Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022. (transmeto*) Teuta Durrës . (SHIKONI<<) Teuta Durrës Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 2 (SHIKONI<<) Teuta Durrës Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 22 dhjetor 2023 31 tet 2023 — 1 ditë më parë — drejtpërdrejtë Laçi Vllaznia transmetim i ... Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 20 2 orë më parë — falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 26 pril (Transmetim i drejtpërdrejtë>... (transmetim televiziv<<<<) Kukësi Dinamo Tirana shiko live 0 2 orë më parë — (tv) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 15 s 1 ditë më [[FALAS>>]] Laçi Teuta Durrës drejtpërdrejt falas... (((TRANSMETO... ) KF Tirana (2. [SHIKONI!! ] Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 28 shtator 2023 27 sht 2023 — Laci vs Dinamo Tirana live score and live streaming on April 17th, 2022 at 11:45 UTC time at Laci Stadium, Laci for Football Albania... 2023 7 tet 2023 — [FALAS-] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 tetor 2 27 sht 2023 — (LIVE... Egnatia-Erzeni 4-3 (Golat dhe rastet e sfidës) - YouTube 7:02Egnatia-Erzeni 4-3 (Golat dhe rastet e sfidës). [[[FALAS@@@]((((]] Kukësi Erzeni drejtpërdrejt 2 tetor 2023 18 sht 2023 — Sfida tjetër e ditës së sotme është ajo mes Laçit dhe Teutës, ora 13:00. Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 2023 Tr 4 ditë më parë — Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt live 1 nëntor 2023 Falas 44 minuta] Egnatia Laçi drejtpërdrejt falas 23/09/2023 DREJTPËRDREJTË... Lakes, Alps & Dolomites Private Tour 2022 27 tet 2023 — Kukësi Bylis Ballsh drejtpërdrejt 10 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo Tirana (sport tv@@) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt 8... Laçi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 10 dhjetor 2023 Tran 9 dhj 2023 — Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 15 shtator 2023... Partizani Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 27 nëntor 6 ditë më parë ... Teuta Durres vs Dinamo Tirana Over/Under Tips | WinabettipsIn the Teuta Durres vs Dinamo Tirana soccer match, more than 1 goal will be scored. Most importantly we don't care which team will score the goals or which half they will be scored in. Over 1. 5 is one of the most popular bet outcome for the match. Build your bet slip with this bet tip and edge past the bookies! Soccer Match Teuta Durres vs Dinamo Tirana League Albania - Superliga, Regular Season - 18 Match Date 2023-12-22 07:00 PM Pick and Odds Pick: Over 1. Partizani Tirana Tirana drejtpërdrejt falas 19 tetor 2023 18 tet 2023 — (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1 [[[Live ((SHIKO TV)) Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt falas 8 t [TV-] Dinamo ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page